HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar yeni ofisimizin tadilatı az kaldı taşınacağız bildiğiniz paket vs varmı önerdiğiniz.

Plazada turktelekom fiber var.
Min.100mbit olsun istiyorum yalınız aradıgımda upload 4mps diyor bana uploadda en az 20-50mbs istiyorum nasıl yaparız bilgisi olan var mı ?
Turknet altyapısı olsaydı kurumsal müşteriler için 100mps down 100mps up sadece 99tl dedi ah dedim içimi çektim.

Turktelekomun teklifi 100mps down 4mps up. 280tl civarına geliyor ilk 12 ay sonra 300civarını buluyor çok pahalı bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi Akşamlar ,Ofisimizde Turkcell Superbox 4.5G+ Paketini kullanmaktayız konumunuza göre 4.5 G hızı ne ise onu almaktasınız herhangi bir kota sınırlaması bulunmuyor.Upload / Download konusunda bizim aldığımız değerler oldukca tatmin edici.Referans olması açısından aşağıya ekleme gerçekleştireceğim değer ortalama aldığımız değerler anlık olarak 175-275 Download - 30-100 Upload arasında oynayabiliyor.

Paket olarak 279 TL gibi bir ücreti var ancak 40 TL KDV oluşmakta KDV düştüğümüzde 239 TL gibi bir fiyatlandırma çıkmakta , 24 Ay Taahhüt ile hizmet sağlayorlar. Başvuru sonrası maximum 1 iş günüde kurulum sağlıyorlar.
Şimdiden hayırlısı olsun