beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GEÇMİŞ OLSUN.
moralini hiç bozma. benim kuzenim kaydıraktan düşmüştü kumlu çakılı zemine yüz üstü. yüzünün yarısı seninki gibi aşınmıştı. ama maske gibi aşınmıştı. çocuklar korkuyordu. tek bir iz daha kalmadı. özel birşeyde yapmadılar. sende çok hasar yok dostum çok çabuk toparlar yaşında zaten genç hiç sıkıntı etme. stres yaparsan yazık edersin.
Güzel yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim

Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kardeş, benim de 2014 yılında bi trafik kazası sonrasında yüzümde seninki kadar olmasa da bu şekilde bi yaralanma olmuştu çok da derin değildi ama derisi soyulmuştu, kanıyor ve yanıyordu bolca diyebilirim, basitçe sağ üst dudağımdan sağ şakağıma kadar. Doktor bi krem yazmıştı ve 1 hafta onu kullandıktan sonra yarada 10 günde eser kalmamıştı. Keşke adını hatırlayabilsem de sana söylesem. Hiçbir şekilde iz kalmadan 10 gün gibi bi sürede geçince aşırı şaşırmıştım ben. Tabi kol kırığı 3 ay neler çektirdi bana orası da ayrı mevzu, onun ağrısından yüzümü hissetmemiş de olabilirim @ahmetyigit;
Valla benim de şükürler olsun ki bir yerlerim kırılmadı, gözüme zarar gelmedi geçici bir şey bu geçer gider

kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi kol bacak Vb. yerlerde olabilecek basit yaralanmaya benziyor. Yaralar (halk ağzı ile) kabuklanmaya başlamış galiba. En geç 1 ayda iyileşir ve iz kalmaz diyorum ama yüz sonuçta. Bir doktora görünün derim.
Keras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim.
Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Allah şifa versin
cnazade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim benim Rabbim korumuş. Yüzünde ki yaralar da iz bırakmaz %95 ihtimalle kremini bakımını eksik etme. Soyma , çok dokunma mikrop kaptırma.

Çok geçmiş olsun.
DarkRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, fazla takma kafaya
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun