srknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi kast ediyorsun bilmiyorum ama, ekranlara çıkıp millet iş beğenmiyor, çalıştıracak eleman bulamıyorum diye ağlayanların çoğu askeri ücrete cağ dışı çalışma saatlerinde çalıştırmayı hedefliyor. İnsanlarda salak değil askeri ücrete günde 12 saat haftada 6 gün çalışmıyor haklı olarak. Bunlar iş beğenmiyorsa, Allah böyle değerlendirenlerin çocuklarını bu hale düşürsün.
Neyi kastediyorum biliyor musunuz? İş ahlakı denilen kavramın zerresi dahi bulunmayan insanların ekmek yiyememesinden şikayetçi olmasını kastediyorum. Çalıştığı işyerine sadece para getiren yer olarak bakıp müşterilerini para olarak gören insanları kastediyorum. Alacağı yada Yapacağı işi daha konuşmadan aklında belirleyen, bitiren insanları kastediyorum. 5 liralık işe ayrı, 10 liralık işe ayrı davranan iş yeri sahiplerini kastediyorum. Zam yapmıyor diye işyerine çeşitli şekillerde zarar veren, zarar vermek isteyenleri kastediyorum. Ayrıca son cümlenize katılmıyorum, beddua edeni bulur alanı değil. Kim hakkımda ne düşünüyorsa Allah ona iki mislisini versin.