Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasalar durgun, ama bu durgunluğa aldırış etmeden özellikle böylesine bir fiyat indirimi sunmanız gerçekten şahane olmuş. Sana da zaten bu yakışırdı Serkan abi, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
Takibiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz

sedatyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verimerkeziniz şimdiden hayırlı olsun, İzmir de böyle girişimler görmek güzel.
Teşekkürler, bittiğinde fotoğraflı davetli duyurusunu da yapacağız.


webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı bol kazançlar diliyoruz.

Sektör için oldukça güzel yatırım ve gelişmeler bunlar.

ALLAH utandırmasın, yeni verimerkezinizin de hayırlı olmasını diliyorum
Çok teşekkür ederiz.

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığım zamanlar çok memnundum. Neden sizi bıraktım bilmiyorum, en kısa zamanda tekrar görüşürüz umarım.
Neden? Hiç gerek yoktu bence, ama olsun, yakın zamanda tekrar yolumuzun birleşeceğini ümit ediyoruz

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu haber şimdiden bir çok firmadan müşteri geçmesine neden olur.

Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederiz.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmirimiz için çok güzel haber. Hakkınızda hayırlısı olmasını dileriz. Mutlaka ziyarete geleceğiz
Mutlaka bekliyoruz, teşekkürler

leonidas26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yılı aşkın süredir alastyr müşterisiyim. saolsunlar her konuda destek sağlıyorlar. ancak mobil ödeme iptal oldu. eskisi gibi mobil ödeme olsu çok iyi olacak hesapta para olmayınca mobil ödeme süper oluyor.
Öncelikle hizmetlerimizden memnun olduğunuz ve kullandığınız için teşekkürler, mobil ödemeyi aslında açmak istiyoruz, fakat %40 civarında batık problemi var ve komisyon oranları çok yüksek, mobil ödeme haricinde alternatifler arıyoruz, bulduğumuzda sistemlerimize entegre edeceğiz, geri dönüşünüz için teşekkür ederiz.

friendocean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
giga paketinize talibim fiyatlarda indirim olması ve karşılaştırdıgım 2 firmadan birkaç farkla öne çıkması nedeniyle sabah alacağım . indirim kampanyası sizi benim için iki kaliteli firma guzel le veridyen le yarışır hale getirdi
not sizi de takip ediyordum ama çok pahalıydı daha önce yanınıza yaklaşamadım
Umuyoruz ki yeni paket özellikleri ve fiyatlar ihtiyaçlarınızı karşılar ve sizi de müşterilerimiz arasında görebiliriz

Mehmet_OZCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sms ile bilgilendirme ve hatırlatma servisi bitmek üzereydi ne zaman hizmet vermeye başlayacak acaba ?

Sizden reseller alıp tüm sitelerimi size taşıdım iyikide yapmışım böyle birşey, son derece memnunum
Yazılımcımızdan söz aldım, Pazartesi günü en azından alan adları ve faturalar için sms ile duyuru servisini aktif ediyor olacağız. Hizmetlerimizden memnun kalmanıza çok sevindik, teşekkür ederiz.

odeaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun, sizinle uzun süre çalışma fırsatımız olmuştu, izmir için güzel haberlerden bu...
Çok teşekkürler.

Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyden önce şu dolar kafasından çıkın, Türkiyedeyiz siz dolar bazlı alabilirsiniz. Ben TL Üzerinden almak istiyorum.
Haklısınız, bunu aslında ayrı başlıkta yazıp çizmek daha mantıklı olur fakat kısaca bahsetmek gerekirse, bir sunucunun hizmet verebilmesi icin giderlerinin yarısından fazla dolarla yapılıyor, keşke 3 çıksa 2 inse belirli bir seviyede kalsa, biz de Türk Lirası üzerinden satış yapabilsek, fakat yine dolar fiyatlandırması hizmetlerin referans fiyatlarını oluşturuyor, ödeme esnasında Türk Lirası tahsilatı yapıyoruz. Her zaman dolar kurunu 15-20 kuruş aşağıda tutmaya çalışıyoruz, şu an Garanti Bankası'nda 5.96 üzerinden işlem görünüyor, sitemizdeki kur 5.8 en fazla bu kadar yapabiliyoruz, çünkü işin içerisinde alan adı var lisanslar var bunlar da toplam işlem hacminin büyük bir bölümünü oluşturuyor ne yazık ki. Yoksa bizim de gönlümüzde Türk Lirası satmak var, bizim için dolarla satmak büyük zorluklar getiriyor.

Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevindirici haber, güzel olmuş gerçekten fiyatlar dolarla birlikte bayağı bir artmıştı. Gerçi her zaman verdiği hizmete göre aldığı parayı hak eden bir hosting firmasıydı.
Smyrna olduğu zamanlardan beri kullanmaktayız, Serkan abi çok desteği oldu sağolsun hiçbir zaman 3-5 GB'ın lafını yapmadı
Uzun yıllardır bu işin içindeler ta başından beri 3-5 hosting firması varken de onlar vardı. Hizmetleriniz daim olsun inş.
Hizmetlerimizden memnuniyet duymanıza sevindik, çok teşekkür ederiz.

aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun. Keşke fiyatlar kdv dahil olsaydı çok daha iyi olurdu.
Katma değer vergisi, bizim müşterilerden toplayıp ay sonunda devlete ilettiğimiz bir vergi, hizmetlere bu rakam eklenince kafa karışıklığına sebep olabiliyor, müşteriler düşünürken bir de bunun üzerine kdv gelecek diye düşünebilir, bu toplu olarak geçiş yapılması gereken bir konu, sadece bizim bunu yapmamız açıkçası bize dezavantaj sağlayabilir Bu yüzden kdv dahil fiyatları ön plana çıkaramıyoruz.

MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. En son full managed sanal sunucu hizmetiniz yoktu. Bence ek bir fiyatla eklenebilir. Ek olarak Wordpress'e alternatif ghost scriptini hiç bir firma kullanmıyor. İyi bir yenilik olabilir sizin adınıza, ghost özel paket satışı yaparsanız.
Teşekkürler, şu an full managed hizmeti sağlıyoruz, yakın bir zamanda Cloud sunucularımızı yeniledik duyurusunu da yapmıştık, dilerseniz sunucuyu satın alırken SLA paketi alıp tamamıyla bizim yönettiğimiz bir sunucuyu da kullanabiliyorsunuz, eğer kendiniz yönetecekseniz çok ucuza destek hizmetine boş yere ücret ödemeden hizmet satın alımını gerçekleştirebiliyorsunuz, Ghost script için arkadaşlarıma bilgi veriyorum inceleyeceklerdir, geri bildiriminiz için çok teşekkürler.

odiji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerden baksan 6-7 yıldır tek tercihim alastyr, onlarca müşterimi arkadaşımı vb alastyr'a geçirdim. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Diğer firmalarda , yazılımcımız yok destek sağlayamayız, paketiniz dahilinde değil, şuydu buydu duyarken bir kez olsun destek taleplerimi olumsuz geri çevirmediler, işinizi hakkıyla yapıyorsunuz, helal olsun.
Hizmetlerimizden memnun olmanıza çok sevindik, yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz.