20 makale editör olarak 100 TL çok mu hocam yoksa ben mi yanlış anladım?

Taban fiyat 1.5 dan 300 kelime 4.5 yapar. Şayet 300 kelime için 5 TL editörlük fiyatı verilmişse gayet uygun.
Birde şöyle bir şey var, isterseniz bir yazara günlük 500 Makale işi verin. Yazabileceği kadar yazabilir. O nedenle, işin sınırsız olması fazla bir anlam ifade etmiyor bizler için.
Akşama kadar 30 makale yazan birisi, bunu örnek veriyorum 6 TL'den yapmak gibi bir fırsatı var ise, 4.5 TL'den değerlendirmez. Sonuçta fabrikasyon seri üretim bir iş değil limit bellidir. Konu dışına çıktım biraz ama, şayet çok buluyorsanız, taban fiyat altına iş istemek anlamı taşır konunuz

saygılarımla.
Merhaba. Yanlış anladınız.

Konudaki ilk mesajı değiştirdiğim için alıntıladığınız mesajım farklı anlama kaymış. Fiyat konusunda herkes serbest. Neticede istenilen ücret emeğin karşılığı. Fiyat ve kalite uygun gelirse çalışırım, uygun gelmezse çalışmam bu kadar basit.

Bana çok fazla "toplu x konu isterim, toplu y fiyat isterim" gibi teklifler gelmişti. O tür bir çalışma şekli düşünmüyorum. Konuları elbette toplu veririm ama olaya direk bu şekilde yaklaşılmasını istemiyorum. Aylarca beraber çalışacağız, bugün 10 konu veririm. Önümüzdeki hafta 5, diğer hafta 20. Değişken ihtiyaçları zoraki kalıba sokmayalım istedim.