Mahalle arasındaki yerler dışında bilindik yerlere gitmeniz daha iyi. O tipleri görmezsin
En son lise döneminde bir yere yazılmıştım. Pek spor salonu piyasasını bilmiyorum. Bir yere gidince de yazılmamız için gözümüzün içine bakıyorlar. O yüzden tecrübeli kendisi gitmiş veya giden arkadaşlardan yer önerisi alırsam daha sağlıklı olacak.

Hocam esenyurtta blue pacific adlı spor salonuna gidiyorum. Yıllık 1300 lira ödüyorum. İçin de gym, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, güzellik merkezi, pilates, basket sahası, futbol sahası, spinning alanı, box yeri, bilardo, langırt, masa tenisi, kardiyo alanı var. Kitlesi çok iyi, 3 katlı bir yer mükemmel bir yer. 2 yıldır gitmekteyim. Gayet güzel. Suriyeliler, çoluk çocuk yok. Akşama doğru çok kalabalık oluyor ve akşam saatlerin de onun dışında hiç bir kalabalık olmuyor.
Akrabalarımdan da bu tarz yerlere gidenler var fakat mühitleri çok uzak gittiğimde hayran kalıyorum. Genelde otellerin spor salonları böyle oluyor.Araplar ve yabancılar çoğunluk fakat benim bulunduğum yerde bir türlü rastlayamadım böyle yerlere.