Slyt2006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ateş ve sıkma kehribar da orjinal olup olmadığını anlamanız çok zor.
@uzmanweb1 hocanın dediği gibi yakarak anlayabilirsiniz fakat toz kehribar ise onu da yakarak anlamanız çok zor.
Dışarıda herhangi bir tesbihçi de fazla aşir neşir değilse o da anlamaz.
Sıkma ve ateş kehribarların fiyatları piyasa da 50 TL ile 400 TL arasında değişmektedir.
Damla kehribarlar ise (Kral damla, Kralice Damla, Su altı Damlası vs) tesbihin gramına göre fiyatı değişir. 1 gramı 5-6-7 dolar arasındadır.
Aldığınız tesbihin plastik olup olmadığını zaten elinize alınca anlarsınız. Plastik değil ise Toz kehribarsa ayırt etmek zor.
Aynen katılıyorum ben terettütde kalan müşterime yedek Habbe yakar video atarım 1 habbede ona ayırırım sende gelince yak diye onun harici twsbihcilerin çoğu hakim değil olaya

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aha kuyruk kopacak
Bende bir tesbihciye gittim kehribarlar falan adam minimum 300'den açtı ağzını.( En kötüsü bu arada)
Antalya'da olanlar varsa bilir ışıklara doğru - dönerciler çarşısının orada.

O kazazların bir orjinalini gösterdi birde piyasa halini... Yemin ederim piyasa olanı tuttuğunuzda tiksinirsiniz.

Ekleme: Koku testine güvenmiyorum, kimyasallara ulaşmak çok kolay artık. İşin hilesi bulunmuştur çoktan.
Çok iyi bilirim Ukrayna damlanın merkezi orasıdır sizin dediğiniz damla kehribar hocam ateş ve sıkma piyasası karışıktır ustasına malzemeye püskülüne göre 100 tlden 300 tl kadar vitrin fiyatı var