Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Kaza yaptığınız bölgeyi fotoğraflayın ve çevreden gerçek şahit bulun. Eğer kaza yaptığınız bölgede uyarı işareti vs. yoksa dava açmanızı öneririm.
Sonuçsuz kalır büyük ihtimalle belediyenin inşaatı. Kültür Merkezi.

Numan449 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim sana tavsiyem okula gitmen sağlığına problem olmayacağı zamandan itibaren okula gitmendir. Üniversite sınavında son dönemeçtesin bu arada rakiplerinden geride kalıp moralini bozmana gerek yok. Yüzünün naaıl gözüktüğü ve kimin ne düşündüğü önemli değil bu hayatta insan önce kendisiyle barışık olmalı ki zevk alabilsin hayattan.
Çok teşekkürler

Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, iz kalacak bir yara değil bence.
Sağolun, Allah razı olsun.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerde çocuğun yüzüne kaynar su attılar. Hastanede sizinkine benzer bir merhem sürdü. Bir haftadan biraz uzun sanırım yüzünde kaldı ve kavlayıp döküldü. İz kalmadı. Onda ki iz geçtiyse sende ki hayli hayli geçer. Geçmiş olsun.

Lenovo A7020a48 cihazımdan gönderildi
Çok teşekkürler

AzomaXTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim senın yaşlarında bende bisiklet ile takla atmıştım burnum aynı senın yaralar gıbı olmustu iz felan kalmadı 20 gun ıcınde ıyıleşmiştim kendı tedavimi kendim yapmıştım antibiyotık kremleri karıştırıp .
20 Gün içinde tamamen mi geçti izler yoksa kötü görüntü dediğimiz görüntü mü 20 günde geçti?

TheMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enfekte olmuş gibi duruyor fotograflardan.
1-2 haftada geçeceğini sanmam biraz uzun sürebilir tabi bu sizin derinizin durumunada bağlı.

iz kalmaması sizin yaraya bakmanıza göredeğişir çünkü bir çok merhem ve yağ var iz kalmamasına yarayan.

çok geçmiş olsun ama canınıza bişi olmamış yara geçer illa...
Teşekkürler geçer en kısa zamanda inşallah

command adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun.
Teşekkürler