Genel olarak listeye katılıyorum. Bunu şahsen kendin denedim. Bu derken bu diyetin mantığı YEMEYECEKSİN

Ben 1 hafta boyunca hiç ekmek yemedim, kaşık kullanmadım. Hamur işine dair hiç bir şey yemeden çok hızlı kilo veriliyor. Ama ne kadar sağlıklı tartışılır.
Yeşil çay önermem : SPERM sayısını azaltır.
Hocam dünyanın en çok yeşil çay içen ülkeleri dünyanın en kalabalık nüfuslarına sahipler, üreme ve sperm problemleri yok. )))
Dizüstünde Wifi, cepte taşınan telefonlar ve dar pantolonlar sperm sayısını azaltır, yeşil çay değil ))
Ama bol yeşil çay aşırı kafein demektir sağlıklı değildir.
Konuyu açan arkadaşın diyeti tamamen yanlış.
Bir sürü yanlış bilgi paylaşılmış.
Maalesef internet bilginin değil yanlışın paylaşıldığı bir mekan haline geliyor.
İnsanlar eğitim almadıkları ve yetkinlikleri olmadığı alanda büyük sözler söylüyorlar.
Diğer insanlar da bilginin referansını araştırmayacak kadar tembel olduğu için yalan yanlış tüm bilgileri alıp yeniden aktarmaya devam ediyorlar.
Hayatım boyunca hep yanlış diyetler yaptığım için 4-5 kere 20 kilodan fazla kilo verdim.
Ama bugün 140 kiloyum.
Doğru diyet yapın. Bu konuyu açan arkadaş hep genç kalacağını zannediyor.
30 ve 40 ı aştığınızda vücudunuzun enerji üretme kabiliyetinin azaldığını ve depolamaya yatkın hale geldiğinizi göreceksiniz.
Ergenlikte günde 4 ekmek yerdim. Bir öğün 1-1,5 ekmek demekti benim için. Ve çok fit bir adamdım
Bugün yarım ekmek yiyorum ve kilo alıyorum.
Herkesi vücut yapısı farklı, kilo alma nedenleri farklı.
O nedenle böyle kendi yaptığınız ve hiç bir bilimsel temeli olmayan sağlıksız şeyleri önermeyin.