*Biraz uzun anlattım okumak istemeyenler için bisikletten düşünce yüzümü sürttüm dudağımı patlattım. Kaza gününe göre şuanda yüzüm çok daha kötü bir halde. Göz altım şişmiş, morarmış ve patlayan dudağım da şişmiş durumda daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Varsa ne kadar zamanda geçer kabuk vesaire atar? İz kalır mı? Veya tam geçmese ne zaman insan içine çıkacak şekle girer.*

Merhabalar, üniversiteye hazırlanıyorken böyle bir süreçten geçmek oldukça kötü ne yazık ki. 2 gün önce bisikletle bir kaza geçirdim. Bisiklet bana ait değildi arkadaşımın bisikletiydi ve "Bir tur" atayım diye alıp sürmek istedim. Akşamdı hava karanlıktı bisiklette 30 saniye durmadan uçtum Yapımı yeni biten bir inşaatın önünden geçecektim 40 cm-1 m arası bir yükseklik vardı tamamlamamışlar ne yazık ki. ( Ve çevredekilerden gelen ilk sorularda burayı yolun devamı sanıp düştün değil mi? Oldu. Tek ben düşmemişim arabalarda düşmüş. ) Düşünce yüzümü asfalta sürttüm, bisiklet direksiyonu da pantolonu yırtıp iki bacak arasına girdi (Ucuz yırttım). O anda tabi bir şey hissetmedim yere tükürdüğümde ağzımdan az bir kan geldiğini görünce o kadarla sınırlı sanıp ayağa kalkıp gidecektim ki. Çevreden gelen bir kaç kişi sağolsun oturttular beni hemen su peçete falan verdiler yüzümü temizlemeye başladılar akan kanı gördükçe şaşırıyorum. Telefonu açıp ön kameradan kendime baktığımda yüzümün sağ tarafı tamamen kan içinde, dudağımda patlamış vaziyette gördüm. Allah'tan gözüme bir şey olmamış 1 cm ile kurtulmuşum. Babamı aradım alıp hastaneye götürmesi için (nedense ambulans falan hiç aklımıza gelmedi bile, belki gerekte yoktu) . O sırada buz falan getirdiler çevreden yüzüme tuttum. Acile gittiğimde ise yüzüme şuanda adını hatırlamadığım kahverengi şeyden uyguladılar Sonra da bir merhem sürüp yolladılar. Ertesi gün cildiyeye gitmek için özel hastaneye gittim gitmişken bacağımda ve omzumda ağrılar olduğu için röntgen, tomografi çektirdim. Omzumda çatlak var gibiymiş, emin olamamış doktor bugünkü raporun sonuçlarını bekliyoruz. Ama şuanda yüzüm kaza gününe oranla çok daha kötü bir görünüme sahip, insan içine çıkamayacak şekilde. Göz altım şişmiş, morarmış ve patlayan dudağım da şişmiş durumda daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Varsa ne kadar zamanda geçer kabuk vesaire atar? İz kalır mı? Veya tam geçmese ne zaman insan içine çıkacak şekle girer?

GÖRÜNTÜLER:
( Kanlı, hoş olmayan görseller olduğu için bakmak istemeyenleri uyarayım. )

Görselleri kaldırdım. Yüzüm 1 hafta içinde topladı kendini hiçbir şey kalmadı