les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğim şeyi anlamadın sanırım. Bu şekilde bir cevap beklemiyorum. Domain direk ismi ile Sitenin otoritesi arasında bir bağ var mı. verdiğim örneği değiştirerek biraz daha farklı bir yoldan saracağım.

Domain adı: kerevizsapi.com olsun ve site yemek tarifleri sitesi olsun ama sitede kereviz sapı ile ilgili bir tane içerik olmasın.. Ancak 15 yıllık bir sitede siteyi bulmak isteyenler dolayısı ile google'ye

kereviz sapı yacazaklar yada kerevizsapi genellikle kereviz sapı yazarlar.. Ancak sitenin bu şekilde aramalarda çıkmadığını düşündüğümüzde bu siteninin kalite puanı ile alakalı mıdır? Sorum bu. Lütfen konuya bu bağlamda cevaplar yazın.
Evet şimdi açıklayıcı oldu. Bu örnekte ne demek istediğiniz daha iyi anlaşılıyor.

Şöyle düşünelim. Farzedelim ki onedio adı onedio değil de kerevizsapi. Bu site googledan organik hitle başlamadı olaya. Sosyal medyadan rank kastı ve sevildi. Google'ın gözünde de değer kazandı, yükseldikçe yükseldi ve otoriter oldu. Artık google'a biri kereviz sapı yazsa kereviz sapı değil de kerevizsapi. com öncelikli olarak çıkabilir. Yani evet kalite puanıyla alakalıdır. Benim görüşüm bu. Ama bu seviyede emsalini görmedim.