Foruma katildigimdan beri cok degisik insanla karsilastim, Her ne kadar bir cok olumsuz konular okuyorsak da forumda gercekten cok yardimsever, hic bir karsilik beklemeden yardim etmek isteyen 10'larca insan var

Ben her birine tesekkur basligi acmaktansa buradan toplu bir sekilde tesekkur etmek istiyorum

Ilk olarak bir gece muhabbetimiz uzerine bana defalarca pinterest site kuran, tum ayrintilari gormem icin videoya cektiren, saat kac olursa olsun tum imdat cagrilarima kosan, ucretsiz sunucu saglayan, sunucunun tum ayarlarini yapan sanki ucretli hizmet aliyormusumcasina saat kac olursa olsun her mesajima cevap veren @RifatOzkan; Adam gibi Adamsin, Inaniyorum ki su toplumda milyonda bir cikacak birisin

Daha bir kac alisverisimiz olmusken sanki 40 yillik dostmuscasina bana guvenen bunu her firsatta gosteren, gerektiginde gerektigi kadar kripto para gonderen, ne zaman odeyeceksin diye bile sormayan, ticareti para kazanmak icin oldugu kadar insan kazanmak icin de yapan @yildizr10; Gercekten tanistigima memnun oldum lafini yurekten hakeden birisin

Saat kac olursa olsun gece gunduz demeden ihtiyacim oldugunda bana domain saglayan @CrtCrt; , Seninle ticaret inan cok keyifli

Satin aldigim scripte Destek olayini abartarak geceler boyu sabaha kadar bikmadan usanmadan her konuyla ilgilenen @kblycay; Dunya boyle destek gormemistir Scripte aldigin her kurusu hakediyorsun

Filmcinin filmciye faydasi olmaz on yargisini yikarcasina hic bir ticari faaliyetimiz dahi olmamasina ragmen haberim dahi olmayan TIB olayinda tum linklerimi Teamviewerla duzeltip calisir hale getiren @Fantastica;

Hepinize ve burada nicklerini (mesaj kutumun surekli dolup temizlemek zorunda kalmis oldugumdan dolayi mesajlar silindigi icin) hatirlayamadigim, gerektiginde yardimlarini esirgemeyen tum R10 uyelerine yurekten tesekkur ederim

Su forumda yardimlasma, dayanisma var dedirttiniz ve bana R10 u sevdirttiniz

Var olun sagolun