BillCipher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş ağı hocamda iş yapılan ağ değil. Kariyer netin daha sosyal olanını gibi düşün, çalışan bulma network kurma amaçlı sosyal ağ. Orada hizmet verme amacı güdülmüyor. Bir avukatın hesabını yönetiyorum ben, derdini tasasını her hukuksal sorununu yazıyor millet, cevap vermiyoruz mesela. Neden? Çünkü hizmet almak istiyorsan müşteri olacaksın. Yani ofise gidiceksin. Yoksa hizmet vermiyorlar, çünkü para alamıyorlar.
Linkedini 2013 yılından beri aktif olarak kullanıyorum. Gözlemlerim;
1. Gördüğün kişilerin anlık linkedine girme oranı çok düşük. Daha doğrusu kullanmıyorlar. 100 kişiden 10 u abartmıyorum yılda 1 defa giriş yapıyor neredeyse.
2. Sizin gibi çok soru soranlar oldu zamanında ve hala daha soru soran birçok insan var. Mali müşavir veya diğerleri artık sorulara cevap vermekten bıkmışlar.
3. Bahsi geçen platform iş arama ağı ve bir takım iş dünyası ile ilgili bilgileri paylaşma alanı. Fakat; ücretsiz danışmanlık alanı değil. Buradan soracağınız soruların cevabını alamazsınız. R10 gibi değil
4. En iyi yerler yine forumlar. Mesela muhasebe uzantılı olan site ya da forumlardan destek alabilirsiniz.