Bundan 1 sene önce buradan bir arkadaşa r10 Üzerinden iş verdim. Sağ olsun şartlarimizi söyledik o şartlarini söyledi kabul ettik oda bizi kabul etti 3-4 ay yanımızda çalişti. Gönül isterdi uzun süreler çalişmak ama malum
dolar 3 liradan 7 liraya çikti 5 liraya aldiğim bir ürünü 10 liraya almaya başladim eticaretle uğraşiyorum ve bu beni kurtarmama ya başladi bende iyi niyetle durumu izah edip yollarimizi ayırdık.
normal şartlarda kötü biri olsam yollarimizi ayırana kadar o işi yaptirirdim ama iyiniyetli biri olduğum için onunda iyiniyetli olduğunu düşündüm. ve bir flashbellekte 100 tane yakın ürün resmi verdim evde boş zamanlarinda düzenleyip bana gönderirsin dedim oda tamam abi yaparim dedi.
6-7 aydır arkadaşimiz bugun yapicam yarın yapicam
bugun gönderiyorum yarın gönderiyorum
şuanda telefonlarda bakmiyor. sorun flash bellek değil sipariş üzerine hazirladiğimiz ürünlerin görselleri
Sipariş üzerine çalişan bir firmayiz söylemek doğrumu yanlişmi bilmiyorum ama helalik alarak ayrıldığın ve iyi niyetle konuştuğunun birinin sana bu şekil davranmasi sitem etmeme sebep oldu
neyse işin özeti isim vermiyorum r10 da ekmek yiyor. daha kolay çözerim bu işi ama öyle biri değilim.