Yaklaşık 3 ay boyunca denedim durdum her türlü yolu denedim ama bir türlü becerememiştim. Sonrasında daha uğraşmak istemedim ve konuyu kendi kafamda kapattım. Bazı arkadaşlar gidip geri gelemem gibi konulardan bahsetmişler. Benim yaptığım araştırmalar ve astral seyahat yapan kişilerinde yorumlarına bakarak gidip geri gelememe durumu bizim gibi ilk defa yapacak kişilerin yapabileceği bir durum değilmiş. Zaten bedenin bulunduğu yerden ilk yapışımız da uzaklaşmak çok zormuş. Yine yorumlarda gördüğüm kadarıyla 3 harfilerle falan karşılaşma durumunux var dye belirtmişler. Bende bu konuyu çok araştırmıştım. İlk astral seyahat deneyiminde yaşayacaklarınızdan birisi etraftaki nesnelerin reel hayatta olduğu gibi görünmediği(örneğin masanın 4 ayağı var ise sen bunu 5-6 gibi görebiliyormuşsun) olacakmış. 3 harfliler durumu yine ilerleyen zamanlarda senin çok uğraşmaların sonucunda görebileceğin bir durummuş.
Benim bildiklerim bu kadar yinede sormak istediğiniz bir durum var ise yazarsanız cevaplayabilirim.
Edit: Bu konulardan arkaşıma bahsetmiştim o da kendi çağında araştırmalar yaparak denemişti. Bana söylediği uzun uğraşlar sonrasında 1 defa becerebildiğini ve sonrasında bedenini görüp korktuğunu sonrasında tekrardan uyandığını söylemişti.