Eğer uygulama ve oyunlarda telif sıkıntısı yok diyorsan ve uygulama veya oyunların mağazya eklenmesi üstünden biraz zaman geçmişse sıkıntı olmaz. ancak yeni uygulama eklerken telif yerse hesabın hepsi gider. yani önemli olan yeni uygulama eklerken telif yememek. ekli uygulamalar da pek sorun çıkmaz.
ayrıca3 aydır yayında olupta hiç gelir getirmeyen uygulamaaları hala yayında tutmanın anlamı yok diye düşünüyorum. r
3 yıldır yayında olan bir uygulamam isminden dolayı "kimliğe bürünme" gerekçesiyle askıya alınmış. 3 yıldır sorun yokken böyle bir problemle karşı karşıya kalınca tedbir amaçlı birşeyler yapmam gerek diye düşünüyorum. Her şeyi geçtim Google yayından kaldırılmış uygulamalar için bile politika ihlal ediyorsun diye bazen uyarı yapıyor. Yayında olmayan uygulamaları bile bazen güncellemem gerekiyor. Bundan dolayı tedbir amaçlı bir şeyler yapmaya çalışıyorum. 8 yıldır ban yememiş biri olarak insan ürküyor ister istemez.
Yayından kaldırma konusuna gelince etkin yükleme sayısı 1000 in altına düşen uygulamaları yayından kaldırırım çoğunlukla.