cesurturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklentide olusan bir acik nedeniyle binlerce web sitesi bu spam/dolandiricilik yonteminden etkilenmistir. direk olarak konu sahibinin hedeflendigini sanmiyorum.

goruntuler hayat bitirir bu ciddi bir konu. utanc verici bisey yapmadiginizi bildiginiz halde, bir sekilde karsinizdaki bilgisayar kamerasinin uygunsuz goruntulerini kaydettigini dusundugunuzde endiselenip ne yapacaginizi sasiriyorsunuz ve bir once cozume ulastirmak istiyorsunuz. dolayisiyla istenilen seyi yapiyorsunuz. hos, istediklerini yapsaniz bile asla emin olamazsiniz goruntu var miydi yok muydu, silindi mi silinmedi mi.

her ne kadar spam bir mail olsada. hayatinizi bitirebilecek bu tur seylere karsi dikkatli olun, hafife almayin. kisisel gizliliginize onem verin. gizli kameralar, ses kayit cihazlari hatta elimizdeki akilli telefonlar bile surekli kayit altinda. teknoloji sadece hayat kurtarmiyor, hayatimizi kolaylastirmiyor. art niyetli kisiler kurumlar tarafindan kullanildiginda hayat bitirebiliyor.

cokta gerekli seyler degildi yazdiklarim. nedense yazma ihtiyaci duydum. kisisel algilamayin. iyi forumlar.
Hocam spam olduğu konusunda hem fikiriz fakat kişiden kişiye değişir ben benim başıma gelse olacakları söyledim en doğru tabir ile takmam. İstediği kadar yaysın kart bilgilerime yanmaktan bşka hiç bir şeye üzülmem başa geldi çekeceğiz benim hayat mottom ama adamından adamına değişir, doğrudur.