Ulan adamlarda ki özgüvene bak mailimi alırlar ise ufak tefek sorunlar olabilir ama yok efendim neymiş "videonu yayarım" yaymaz isen insan değilsin

Ne yapalım yani intihar mı edeceğiz Bundan neden korkalım youtubeye atarsan gizlilikten telif 1 sn
video.co vs.. kim biliyorda girip beni izleyecek yada aileme at çok çok 2 gün utanırım sana 2.000$ verip ömrü billah kendimi EN*Yİ Olarak hisseceğime 3 5 gün yüzüm yerde gezerim bunlar kafayı sıyırmış. Bizi holding sahibi vs.. sanıyorlar sanırım
eklentide olusan bir acik nedeniyle binlerce web sitesi bu spam/dolandiricilik yonteminden etkilenmistir. direk olarak konu sahibinin hedeflendigini sanmiyorum.
goruntuler hayat bitirir bu ciddi bir konu. utanc verici bisey yapmadiginizi bildiginiz halde, bir sekilde karsinizdaki bilgisayar kamerasinin uygunsuz goruntulerini kaydettigini dusundugunuzde endiselenip ne yapacaginizi sasiriyorsunuz ve bir once cozume ulastirmak istiyorsunuz. dolayisiyla istenilen seyi yapiyorsunuz. hos, istediklerini yapsaniz bile asla emin olamazsiniz goruntu var miydi yok muydu, silindi mi silinmedi mi.
her ne kadar spam bir mail olsada. hayatinizi bitirebilecek bu tur seylere karsi dikkatli olun, hafife almayin. kisisel gizliliginize onem verin. gizli kameralar, ses kayit cihazlari hatta elimizdeki akilli telefonlar bile surekli kayit altinda. teknoloji sadece hayat kurtarmiyor, hayatimizi kolaylastirmiyor. art niyetli kisiler kurumlar tarafindan kullanildiginda hayat bitirebiliyor.
cokta gerekli seyler degildi yazdiklarim. nedense yazma ihtiyaci duydum. kisisel algilamayin. iyi forumlar.