arifbuba55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün mail aldım.2000usd yatırmassan gmail dahil tüm hesaplarımın patlatılacağı ve pc başında m**turbasyon videonu yayınlayacağız diye.(pc başında hayatta yapmadığım için direk blöf olduğunu anladım).Ayriyetten bir anda 400 e yakın mail geldi.Yeni kullanıcı diye.Siteme girdim.Baktım ki 417 tane Yönetici eklenmiş.Noluyor dedim(***** herhangi bir eklenti veya tema kullanmadım,kullanmam).Direk Güzelhosting destek bildirimi açtım.40 saniye geçmeden gece vakti cevap yazdılar.Easy Wp Smtp eklentisnde açık olduğunu ve devre dışı bıraktıklarını yazdılar.Halbuki günler öncesinden r10 da bununla ilgili konu paylaşmışlar.Görmedim.Tüm güvenlik önlemlerimi aldım.Yardımları ve Gece vaktinde tez dönüşlerinden dolayı Güzel hostinge teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten eli öpülecek bir firmadır.
Ulan adamlarda ki özgüvene bak mailimi alırlar ise ufak tefek sorunlar olabilir ama yok efendim neymiş "videonu yayarım" yaymaz isen insan değilsin Ne yapalım yani intihar mı edeceğiz Bundan neden korkalım youtubeye atarsan gizlilikten telif 1 sn video.co vs.. kim biliyorda girip beni izleyecek yada aileme at çok çok 2 gün utanırım sana 2.000$ verip ömrü billah kendimi EN*Yİ Olarak hisseceğime 3 5 gün yüzüm yerde gezerim bunlar kafayı sıyırmış. Bizi holding sahibi vs.. sanıyorlar sanırım