MOmerAlpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimlerden bahsediyorum: Seyyi-t Çağl-ı, Muhamme-d Sabr-i Aydı-n.

Merhaba. Bu konuya en az 1 kere denk gelmişsinizdir. https://www.r10.net/off-topic/194166...-ana-konu.html
Bu *********** şebekesi 4-5 farklı isim kullanıyor. Şanlıurfa merkezli.. Aynı şekilde farklı isimlerde banka hesapları; birçok telefon numaraları da var.. Şuraya dolandırılmaları ve açılan davaları yazsam sığdıramam..

WMAracı'nda aynı şebeke tarafından 9 ekim tarihinde birisi dolandırıldı ve suç duyurusunda bulunuldu.
3 aralık tarihinde ise belli bir aşama kaydedildi ve şu şekilde bir mesaj paylaşıldı.
O zamanlar numarası "554 138 73 xx" buydu. Daha sonra bu numarayla hiçbir işlem yapmadı.

Her neyse bahsi geçen *********** yeni bir isimle ortaya çıktı.
Muhamme-d Sabr-i Aydı-n. (adı, soyadı, baba adı, ana adı, tc no, doğum tarihi, adresi var). 1999 doğumlu, ceylanpınar/şanlıurfa gözüküyor (kesin).
Seyyi-t Çağl-ı da 2000 doğumlu olabilir.

VARMAK İSTEDİĞİM NOKTA ŞU:
  • Herkesi farklı isimlerde dolandırıyor. Öne sürdüğü kişilerin yaşlarına bakarsak bunları yapacak çapta insanlar değil. Yukarıda yazdığım gibi dava açılmış ama hala dolandırmalar devam ediyor. Gerçek suçlular yakalanır mı?
  • Toplu olarak şikayet etmeyin; kendiniz başvurun diyorsunuz ama herkesi farklı isimlerde dolandırdığı için toplu şikayet etmek gerekmez mi?
  • BİMER vb. şikayet edilse ne kadar ciddiye alınır ve arkaplanı sorgulanır?
NOT: Bu konuyla beraber bu adamın peşini bırakıyorum. Adım attık; attık....

Mağdur/ilgili olabilecek kişiler:
@GencoHD; @Fatihars; @DesDeRe; @Prowess; @Hussein; @sanzeren; @TarikDak; @tasarimx; @harosa; @ErayWeb.Org; @AldimHemen; @Kef; @CanerGok;
Hocam yanlıs anlamayın lutfen ama malesef şikayette edilse, iddianamede düzenlense emin olun hiç bir şey olmaz, onlarda ona göre iş yapıyorlar zaten, gidip banka soymuyolar, önemli bir işadamını soymuyolar, gasp yapmıyolar, haneye tecavüz sucunu işlemiyorlar.Hakkında zaten 30 40 tane dosya vardır.Türkiye'de adalet yanlış işlediği için açığı bilen kullanıyor