ysnbrky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben xiaomi mi8 lite öneririm hocam. arka kamerası 1 tık aşağıda gösteriyor huaweiden ama 2. arka kamera ile farkı kapatıyor. yani aynı diyebilirim kamera olarak. Performans olarak ise biraz daha iyi

şurada karşılaştırdım
TayfunGuler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi Mi 8 Lite
(128 GB / 6 GB)

bende var sormak istediğin varsa cevaplarım.
ben de sizin söylediğiniz artı nedense general mobile 9 plus ve xiaomi 8 lite 128/6 arasında kalmıştım 2000 xiaomi ailesine katıldım, şimdi fiyatı 2600 olmuş o zaman 2000 olan GM 1600 oldu, fiyat olarak sorduğunuz model kaçtadır bilmiyorum. ama özelliklerine glirsek her an xiaomi iyi ki bunu almışım dedirtiyor, evet arka kamera can sıkabilir ama nedense gece çekimlerinde yapay zekası sayesinde gündüz kendisinden iiy olan telefonlardan daha fazla kaliteli görüntü sağlıyor gibi geldi bana, ama inan belki de sadece bıu özelliği olumsuz söylenebilir gibi olduğundan kamera kamera deniyordur yoksa çentikli tasarımı olsun güçlü işlemci yüksek hafıza olsun aynı özelliklerde samsung muaddilleri fiyat olarak uçuk fiyatlarda, ve ben tepe tepe kullandığıma yemin edebilirim, günde 3 kere şarjını bitiriyorum abartısız, şimdiye kadar gram üzmedi xiaomi diyorum özetle, net.