Necati33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce konusunu açtığım tanıtımını yaptığım siteden farkı şudur:

Ben senetle kredi konusu paylaşıyorum ancak konu içerisinde "senetle kredi almanın yasak olduğunu" ve insanların bu tarz yanlış ve yasal olmayan işlere bulaşmamaları, tefeciğin suç olduğu konusunda uyarılarımı yazıyorum.

Onlar ise "Senetle 5 dakikada kredi verilir" diye reklam vererek konu içerisinde abuk subuki gerçeklik payı olmayan şeyler yazıyorlar. Umarım o kişilerden değilsinizdir...

Bir kişiye bir suçlamada bulunmadan önce iyi araştırmanızı ve empati kurmanızı öneririm. Sevgiler...
Bahsettiğim konu senet değil. Belge, gelir vb. ile ilgili bir konu. Kimse kimseye belgesiz, işsiz iken kredi, kart vermez.

Yukarı da anlattığınız ise; konu başlığına bu tarz ilgi çekici başlıklar ile kişileri çekiyorsunuz, yazıyorsunuz ama yazı da açıklıyorsunuz. Ya o yazıyı okumadan tıklıyorlar ise? Ki reklam yerleşimine göre eminim ki direkt tıklıyorlar.

Onlar kesin dilde konuşuyor doğru bende rastladım. Vereceğiz, verelim gibi. Ama sizde konu başlığı üzerinden bunu yapmış oluyorsunuz. Onlar %100 hatalı ise %50 de siz hatalısınız bence.