friendocean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık findeks e para vermek yerine e devletten sorgulama yapabiliyorsunuz
malesef bu bahsettiğiniz kkb puan sorgusu değil borç sorgusudur. Yani bankalara olan geçmiş ve aktif borçlarınızı öğrenebilirsiniz. puan sorgusu sadece findeks üzerinden yapılır.

MakaleYazici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi notunu bankalar sorguluyor ama gereksiz yere sorgulamak bile kredi notunu olumsuz etkiliyor, yani sadece gerçekten kredi kullanacağınız zaman sorgulamalisiniz...
puan sorgulamak puanı düşürmez kredi başvurusu gibi başvurular puanınızı düşürür bu izlenip sahada elinde tablet ile kart satan kişilerin yalan söylemesinden kaynaklı bir bilgidir. kkb puanınıza bakıcam deyip de başvuru yapmaktadırlar bu yüzden başvuru yapıldığı için puanınız düşmektedir. başvuru olmadığı sürece herhangi bir eksisi olmamaktadır. ben banka çalışanıyım ve her gün kendi puanıma bakıyorum hiç bir sorun yaşamadım

CHMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi notunu sorgulayabileceğim bir yer var mı?
findeks üzerinden ücretli sorgulayabilirsiniz

MakaleYazici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son zamanlarda bazı ekonomistler bunu şöyle açıkladı;

Bankalar kredi vermemek için bahane üretiyor...
En küçük bir olumsuz durumu, örneğin kredi ödemesi gecikmesi, kart asgari ödeme gecikmesi gibi sebepleri bahane göstererek kredi vermiyorlar, asıl sorun ekonomik kriz, hatta bankaların kredilere onay vermemesinin krizi daha da derinlestirecegine yönelik haberler de çıktı.
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Kasım ayında 17 Bin liralık kredi anında hesabima yatmisken ve su ana kadar hiç bir ödemem aksamamasina rağmen o zaman 30 Bin teklif veren En Para simdi bana da 1000₺ krediyi vermiyor.
Bu hususta çok kişi aynı durumu yaşıyor, yani yalnız değilsiniz...

işte işin doğrusu budur. kredi çıkması veya çıkmaması sadece sizlik bir durum değildir aynı bankada 1 gün önce kredi çıkarken 1 gün sonra kredi politikaları değişip size kredi vermeyebilirler bankada para azalmış olabilir o ay ki kredi limitleri dolmuş olabilir vs. bu yüzden bu sadece tek taraflı bir denklem değil o kadar çok değişken var ki kredilerin değerlendirilmesinde

CHMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam, sadece banka kartı var.
1-2 ay geçtikten sonra önce kredi kartı başvurusu yapın bankalar kredi kartı kullanan müşterilerini sever ve daha olumlu davranırlar kredi konusunda.