Herkes seo uzmanı ve herkes seo uzmanlarına laf sokmaya meyilli eyvALLAH. Buna alıştık zaten
Etiket konusuna gelince, Google'nin kalite standartları diye bir şey var. Şimdi bu standarlara uyarsanız bir adım önde olursunuz uymazsanız bazen hiç birşey de kaybetmiyorsunuz bunun en basit örneği etiket sistemidir. Ben bildim bileli konusu geçen bir şey etiketlerin varlığı, kullanıp etkisini gören faydalı diyor hiç kullanmamış adam zararlı diyor. İşin açıkcası etiket kullanmayan biri olarak etiketleri faydalı görüyorum. Çünkü, googlenin bizim siteleri bizim gördüğümüz gibi görmediğini tamamen içeriden yazan yazıları çektiğini biliyoruz bu yüzden bir şekilde o kelimelerin site de geçmesi lazım ki google bir tık öne çıkarsın. Bu yüzden etiketleri abartmadan her makale de 1 veya 2 adet kullanmak bunu da en çok aranan kelimelere göre yapmak daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca etiket sayfalarınızı optimize etmelisiniz ki bu sayfalar normal makale sayfası gibi algılanırsa bomboş içerik görünecek ve asıl sıkıntılı olan da budur.
Ben Neden Etiket Kullanmıyorum ?
Benim etiket kullanmama sebebim çok indexi sevmemem ve bir şekilde etiket yerine kullanacağım kelimeleri, resim dosyalarına, konu içerisine ve benzeri alanlara sıkıştırarak googl'ye göstermemden kaynaklıdır. Bunu da not olarak ekleyeyim...