nasıl bakmıyor hocam bir tanıdığım var tüm etiket sayfaları 1. sırada ortalama 200 sayfa felan.
Olabilir, tam bilmiyorum.
Olabilir ben de aktif olarak kullanıyorum zaten sadece google açıklamasını paylaşmak istedim.
O zaman anahtar kelime bazlı Seo çalışması sonrası sitem sıralamalarda ciddi yükseldi ataistler bunuda açıklasın
index aldığı baktığı manasına gelmiyoır. Etiketi doğru kullanırsan faydalı ancak 300 kelime makaleye 100 etiket girersen spam.şahsen etiket asla kullanmam çok eski bir seo yöntemi
Doğru ve net kullanımın ben de her zaman yararlı olacağını düşünüyorum
Meta etikletleri Google tarafından dikkate alınmıyor olabilir ama 10-15 kelimelik etiketi oraya yazmak size bir şey kaybettirmez tam aksine ummadığınız yerlerden sitenize hit getirebilir. Tüm internet ağını sadece Google olarak düşünmeyin bugün hala Yahoo, Yandex, Bing hatrı sayılır seviyede kullanılıyor özellikle belli yaş üstü kesim tarafından ve belki diğer arama motorları bu meta etiketlerini dikkate alarak sizi yukarı çıkartabilirler.
Ben de bu düşüncedeyim, sitem de aktif olarak kullanıyorum.
Eksik yazmışım dediğiniz gibi doğrudur. Etiket okey ama Spam'a hayır 300 kelimelik bir makalede 3 etiket yeterlidir.
Belki de google amca bu şekilde uyarıyordur

metatag olan keywordten bahsetmis gibi geldi. video basligi da bu yonde zaten site ici etiketlemeden degil
<meta name=keywords content=BURASI />
ayri dunyalari tartisiyorsunuz gibi geldi bana.
Ben de bunu anladım ve bunun üzerine paylaştım

Acaba millet farklı algılayıp mı cevap veriyor anlamadım