Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence Olması Gerekenler;
1 - Yazı Puntoları Daha Büyük Olmalı
2 - Satırlar çok aralık daha daraltılmalı
3 - Satırlara istediğimiz rengi verebilmeliyiz böylece hesapları ayırt etmek daha kolay olur ( Ya da başına istediğimiz renkte bir yuvarlak olabilir )
4 - Her hesap için kullanıcı bir dakika yazabilir ve son pin süresi eğer o dakikaya kadar olmadıysa hesapta sıkıntı olduğu anlaşılabilir bu eklenmeli
5 - Hesap ayarları dışarı aktarılabilmeli
6 - Otomatik Refresh olmalı kullanıcı bunu açıp kapatabilmeli
7 - Sesler neden geldi anlamadım bence gereksiz ( Sıkıntılı bir hesap olursa uyarı amaçlı kullanılabilir Pinleme yapmama gibi )
8 - Hesaplar panelde yukarı aşağı değiştirilmeli 7. satırdakini 3. satıra çekebilmeliyim.
Bunlar mutlaka olmalı. KOlay gelsin dostum
Güncelleme yapacağım zaman önerilerinizi inceleyeceğim.

Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
v2.0'ı kullanmaya başladım genel olarak önceki versiyona göre geliştirmeler var ve iyi olmuş elinize sağlık ancak tabi ki hala eksiklikleri var.

*Satırların sütun aralıklarını kendimiz ayarlayabilirsek daha iyi olur.
*Zamanlama ile otomatik kontrol olmalı.
*Sesler bence iyi olmuş ama bu sesleri geçen yorumda bahsettiğim her hesap için bir süre belirlenip o sürede pin atmaz ise uyarı vermesi için kullanmak daha mantıklı olur.
*Hesapları numaralandırma olması ve toplam hesap sayısının yukarıda yazması gerek.
Güncelleme yapacağım zaman önerilerinizi inceleyeceğim.

Merth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende böyle bir şey arıyordum
Aradığınızı bulmanıza sevindim. Darısı tüm aradığını bulamayanların başına..

TeknoDisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@hasyer; Skype varmı hocam iletişim bilgilerini pm ile iletebilir misin?
Skype'da pek çevrimiçi olamıyorum.Buradan özel mesaj yolu ile alışverişi gerçekleştirebiliriz.