GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
es duraklama ses bekletme demek hocam
Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
es = duraksamadır hocam. Merhaba benim adım Fırat"." noktada es verir duraksar tekrar cümlemize devam ederiz.

Ama sizin videoda cümle içinde çok esleriniz var ve kelimeyi"." varmış gibi kesiyorsunuz buda dinleyici açısından hoş bir durum değil biraz çalışırsanız neden olmasın
değerli yorumunuz için size tekrardan teşekkür ederim çok iyi açıkladınız, sevgi ile

hhbozlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diksiyon eğitimi şart, diksiyon olmadan seslendirme olmaz. Youtube da yarım milyon abonesi olan adam diksiyon kurallarını bilmiyor bence bu bir rezilliktir (kanal sahibi için söylüyorum.) sizin eğer ciddi düşünüyorsanız şimdiden eğitim almanız lazım. Mikrofon olarak kullandığınız şey berbat, inanılmaz derecede dip ses var. Sesinizi bu yüzden tam olarak anlayamadım. Ama sesiniz tok BAZI seslendirmeler için uygun olabilir. Yani bir seslendirmen bütün seslendirmeleri yapabilir diye bir kaide yoktur. Üstelik ses, eğitimlerle eğitilemez ya da değiştirelemez. Sizde doğuştan gelen bir ses(seslendirmeye yatkınlık) olursa ancak o eğitilebilir.
değerli yorumunuz için teşekkürler, yorumunuzu dikkate alacağım, sevgi ve iyilikle kalın

sosyalunicorn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba. Yanlış anlaşılmasın benim sizinle şahsi bir meselem yok. Sadece tüm gerçekliğiyle eleştiri yapmak istedim. Böylece siz de eksiklerinizin farkına varın 😊 Hocam öncelikle sesiniz çok çıplak çıkmış. Yani şöyle diyim telefonda biriyle konuşuyormuşum gibi çıkıyor sanki. Mesela paint terk diye bi sayfa var ve oradaki seslendirme işini nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama orayı örnek alabilirsiniz. Bir diğeri, akıcı olarak değil de sanki zorlanarak okuyormuşsunuz gibi geliyor sesiniz. Duyguları hissederek değil de okumuş olmak için okuyormuşsunuz gibi geliyor. Sanırım bu biraz da kullanılan aygıtla alakalı. Bu gibi seslendirmeler için özel aygıtlar var. Bunları araştırabilirsiniz. Başarılar 😊👼
öncelikle nazik ve değerli eleştiriniz için size teşekkür ederim, eleştirinizi gerçekten çok beyendim dikkate alacağım, sevgi ve iyilikle kalın

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ses fark etmez güzel okuduktan sonra... Bence güzel okuyamıyorsunuz.
değerli yorumunuz için size teşekkür ederim, yorumunuzu dikkate alacağım, sevgi ve iyilikle kalın