slymn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site sayfalarında limitler çok yüksek. 10 ms'de bir istek atarsanız banlanırsınız tabiki.

hiçbir arama motoru bu limitleri aşıcak kadar istek göndermez. yani seo açısından sorun teşkil etmez.

kaldı ki milyon defa söyledim. site atak modunda. müşterilerimizin sitelerinde sürekli bu kurallar yok yani.

birçok sektörde ilk sırada olan sitelere hizmet veriyorum. hepsi hala ilk sırada.
SEO - İP BAN - MANİPULE SİTE - HTML SİTE VS. bahane edip karalamaya devam

manipule site diyenler cevap veremedi hala onada şaşırıyorum
Evet bir cok sektörde kast ettigin esc*rt, xyz zaten. Illegal sektörlerde bu hizmeti verebilirsin bak bir kac sayfa geriye git ordada demisim. Illegal sektörde bu korumayi satisa sunabilirsin, ama legal bir sektörde sunamazsin bu haliyle. Adamlar pert olur ucar gider googledan, ve dedigim herseyin googlede zarari var sen bunun tersini inkar ediyorsun ama öyle olmuyor.

Tekrar diyorum; Ana sayfaya istek attim banlandim dedim, resimdede görebilecegin sekil sen "IMKANSIZ" diyorsun suanda"NORMAL" diyorsun. Sürekli kendinle celisiyorsun ben bir acigini buldugum sürec hatalarini dile getirdigim sürec bir ego arayis icine giriyorsun kendinle celisiyorsun.

Neyse sen cidden anlamiyacaksin, yine camur atacaksin veya lafi döndereceksin suan da yaptigin gibi _Hayirli forumlar