Dostlar iyi geceler,

Resimdeki konfigürasyondaki mac mini 2018`i almayı planlıyorum. Xcode, Android Studio odaklı olarak kullanacağım.
Sorularım şunlar:
1)128 gb ssd sizce yeterli gelir mi ?
2)4 tb wd elements usb 3.0 harici hdd`m var ve bunu sürekli mac miniye bağlı olarak proje dosyaları, download depolaması olarak kullanma amacım var. Sizce 128 gb ssd - 4 tb harici hdd kullanımı stabil olur mu bu tür kullanım yapıyor musunuz ?
3) Mac mini kullanan varsa mini için hangi monitörü kullanıyorsunuz ? (HP Pavilion 23" monitörüm var ve mac miniler ile uyumsuz. Bir kaç yıl önce mac mini alma maceram oldu ve ekrandaki bulanıklık yüzünden geri iade etmek durumunda kalmıştım. Şimdi yeni monitör almayı planlıyorum.)
4) 8 gb ram`in doğrudan yetmeyeceğini düşünerek 16 gb`a yükselttim. 8 gb olarak kullanan varsa sizce yetiyor mu ? 16 gb a yükseltmek konusunda sizce fazla mı abartıyorum ?

Teşekkürler.

Not:
*Mac kullanıcısı olmayan dostlar lütfen fiyat konusunda "o paraya daha performanslı windows bilgisayar alınır" gibisinden fikir belirtmeyin. Hali hazırda güçlü özelliklere sahip windows bilgisayarım var.