Yadırgamamak lazım, herkes Türkçeyi iyi kullanamayabilir. Çok samimi dostum var adam yapabilirim kelimesini yapa bilirim diye yazıyor çoğu kelimede yaptım yerine yabtım diyor. Yani adamın Türkçesini görsen ağlarsın. Adam adam oturup bir php yazıyor, yani arkadaş çevremizde bununla dalga geçiyolar, oğlum önce Türkçe konuş gel diye. Oda diyor sende kafanı kullan benim kadar kazan hayatını yaşa sonra gel Türkçe öğret bana diyor. Yani takılmayın böyle şeylere, seninde bir hareketin başkasına batıyordur, insanları olduğu gibi kabul etmelisiniz, hiçkimse 4/4'lük değildir. Ben adamın işçiliğine bakarım, Türkçeyi konuşamıyor ama 350bin liralık arabaya biniyor, yemişim Türkçesini

ha ekleme yapayım diyarbakırlı çok sevdiğim bir dostum var, adam konuşsun ve yazsın dersin nasıl bir Türkçe bu diye, ama odtü fizik mezunu. Sen bu adama şimdi İNSTAGRAM yazdı diye hor görürsün ama adam zekasıyla seni gömer.

phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnstagram yazarak da bu adam para kazanıyorsa gerisi mühim değil sonuçta kimse şimdi iyilik meleği moduna girmesin herkes para kazanma peşinde özet olarak adam İnstagram yazarak yada BİTCON yazarak bile para kazanıyorsa bunu tartışmaya gerek yok
Hacı sanada laf sokarlar şimdi nickten dolayı koder yazmışsın diye