Cevirdim hocam. Yanimda kredi karti ve kontor yukleyebilecegim bir yer yok ilcedeyim suan bir yerin wifi den baglaniyorum.
Ben burda 3 gb internetin pesinde degilim belescilik olarak gorup insanliktan anlamayan tiplerin sacma sapan yorumlarina bak. Adsenseden gunluk kazandigim parayla sifir telefon alirim. Suan kontor yukleyemeyecegim bir yerdeyim ve yanimda kart falanda yok burda kaybolmamak icinde acil internet gerekiyor kisaca oyle git cay ic wifi baglan gibi bisey mumkun degil. Neyse yardimci olacak varsa yarin 50 tl bakiye atacam kendisine.
valla 3 gb internet peşinde olduğun apaçık belki kusura bakma tip falan yazabiliyorsun ama tip olan emin ol sensin.
ilçedeyim diyorsun hangi ilçeymiş o o ilçeye nasıl geldiysen çok rahatta dönebilirsin.mantiken otobüs minibüs zaten tek noktadan geçer.
kaldı ki en ufak köy yerinde bile kontör yükleme yerleri var tek derdin yüklemek olsun.
hadi geçtim kontör yükleme yeri atm veya wifi li cafe olmayan ufacık bir yerleşim biriminde nasıl kaybolacaksın anlamış değilim ufacık yerde misal camiyi sor herkes gösterir.tezat içinde tezat
diğer yandan eş dost abi kardeş arkadaş amca yeğen bana bi kontör yolla internet paketi alacağım diyemiyor musun?
neymiş benim adsensem senin adsenseni döver sıfır telefon alırmış isterse adsense hesabından bende sıfır araba alırım adsense hesabımdan ne var bunda?
kusura bakma ama samimi değilsin burada boş yere insanlara çemkirme.