Ücretsiz olarak dağıtılan HTML temalar var bunları alıp üzerinde değişiklikler yapıp ya da script haline getirip ticari amaçla kullanmanın bir sakıncası var mı? Yani böyle bir şey yapsak herhangi bir sıkıntı çıkar mı telif vs. tarzı.

Etikten ahlakdan bahseden arkadaşlar okusun lütfen:
Örneğin https://github.com/Aksoyhlc/Aksoyhlc-Proje-Takip bu benim hazırladığım açık kaynak GPL lisansı ile dağıtılan ücretsiz bir script ben bunu bu şekilde yayınlıyorsam sizde bunu alıp değiştirip ticari olarak kullanma hakkına sahipsinizdir. Ya yayınlamayacaksınız, ya da düzgün bir lisans ile yayınlayacaksınız çünkü GPL lisansı ile dağıtılan temalar ticari amaçla kullanılabilir eğer ben GPL lisansı ile dağıtıyorsam -ki zaten genelde böyle yapılır- hazırladığım temanın-scriptin ticari olarak kullanılmasını onaylıyorum demektir. Bunun etikle-ahlakla-hırsızlıkla falan bir alakası yok duyar kasıp etik/ahlak bekçisi kesilmeninde ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILANLARDAN BAHSEDİYORUM , burada belki daha önce başına bu tarz olay gelen biri vardır diye sordum ama maalesef herkes ahlak bekçisi olmuş daha sorulan soruyu bile doğru düzgün anlamadan duyar kasılıyor