Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba güzel insan, öncelikle can-ı gönülden sana teşekkür ediyorum.

Konuya gelince, hangi alanda yeterli ve bilgiliysen o alana yönelik projelerle insanlara/insanlığa faydalı olabilirsin. Para kazanabileceğin siteler açıp, site gelirlerini yardım kuruluşlarına bağışlayabilirsin. LÖSEV ve Mehmetçik Vakfı'na düzenli olarak bağışlarımı yaparım.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama öyle cok bilgili olduğum bir alan yok

Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba güzel insan, öncelikle can-ı gönülden sana teşekkür ediyorum.

Konuya gelince, hangi alanda yeterli ve bilgiliysen o alana yönelik projelerle insanlara/insanlığa faydalı olabilirsin. Para kazanabileceğin siteler açıp, site gelirlerini yardım kuruluşlarına bağışlayabilirsin. LÖSEV ve Mehmetçik Vakfı'na düzenli olarak bağışlarımı yaparım.
canatasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Misafir yazar olarak, ilginizi çeken konularda ilginizi çeken bloglarda makaleler yazabilirsiniz.
Görme engelliler için, boş zamanlarınızda kitap okuyup, sesli kitap kütüphanesinin geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz (birçok Sivil Toplum Kuruluşu sesli kitap gönüllüleri arıyor)
değerli yorumunuz için teşekkürler, sivil toplum kuruluşlarının bir kaç tanesinin ismini verirseniz sevinirim