Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumu gezdim ancak kendime göre bir paket göremedim hep sınırsız da sınırsız paketler var

İhtiyacım olan max 5 adet domain barındırabileceğim (ki 3'ü geçmez) 10-15 GB alan 200-300 GB trafik wordpress sıkıntısız kasmadan çalıştırabilecek ucuz yollu bir hosting.

2 adet blog yayınlayacağım. 1 domain de android api için kullanabilirim ufak tefek 3-5 saatte bir çalışan hafif cron/curl görevler olabilir o da kesin değil sadece curl illaki gerekir diye söylüyorum.
Günlük hit 1000 bilemedin 1500 olur he o da 6 aydan önce olmaz.

Dosya olarak sadece bloga eklediğim yazıların resimleri.

Yıllık yenilemede acımasızca fiyat arttırma sürprizi yapmayacak bir hosting arıyorum 25 lirayla başlayıp sene sonunda 250 lira fatura görmek, taşımakla vb uğraşmak istemiyorum.

Kredi kartı ile ödeme imkanı olursa iyi olur.

Herkese kolay gelsin,
İyi Akşamlar,
Arayışınız devam etmekte ise Profesyonel SSD 2 Paketimizin Size Göre olduğunu düşünmekteyiz.
Paketimize buradan ulaşabilirsiniz : https://www.modernizmir.net/tr/kateg...el-ssd-hosting
İlgili paketimizin özellikleri aşağıda ki gibidir:
Profesyonel SSD - 2 :
  • 5 Adet Site Barındırma
  • Sınırsız SSD Disk
  • Sınırsız Trafik
  • 4GB ECC RAM
  • 4 Core CPU(%400CPU Kullanımı)
  • Sınırsız E-Posta
  • 1 GB/Adet E-Posta
  • Sınırsız MySQL
  • PHP 5.1-7.2
  • Multi PHP Desteği
  • Anti-DDoS Koruma
  • CageFS İle Birbirinden İzole Hesaplar
  • Litespeed İle %50 Daha Hızlı Bağlantı
  • Ücretsiz SSL ( Auto SSL )
  • TR/DGN - Bursa Lokasyon
VDS paketlerimizi düşünürseniz başlangıç için VDS-2 Paketimiz sizlere yeterli olacaktır ilgili paketimize buradan ulaşabilirsiniz : https://www.modernizmir.net/kategori...-sunucular-vds
İlgili VDS-2 Paketimizin özellikleri aşağıda ki gibidir :
  • 2 Core CPU
  • 2 GB ECC Ram
  • 35 GB SSD Disk / 75 GB HDD Disk
  • 1 Adet Özel IP
  • 1 Gbit/s Port
  • Sınırsız Trafik
  • TR/DGN - Bursa Lokasyon
  • Ücretsiz Sunucu Yönetim Hizmeti
  • Ücretsiz Panel(Cyberpanel - OpenLitespeed)
Sabit fiyat garantimiz bulunmaktadır.7/24 Destek sağlamaktayız.Kafanıza takılan soru işaretlerini bize r10 üzerinden , canlı destek sistemimizden veya Whatsapp Destek hattımızdan(+90 850 888 35 16) 7/24 sorabilirsiniz.
Saygılarımızla,
www.modernizmir.net