Ben kanalını izledim takip ettim ve çalıştığı partner şirketimi yoksa destek aldığı şirketmi kendilerimi günahını almak istemem ama çıkan sonuçlarda üzülerek söylemem gerekirse +18 sitelerinde başlıklarının url sini kullanarak trafik sağlıyor. ***** kanalları ve diğer normal kanal trafiklerinden başlığını güçlendirerek kendi kelimesinde rakipsiz yapıyor ve dünyada hiç bir kanal salih reis kadar başarılı olamamıştır kısa süre içinde açtığı birkaç kanal var ve hepsinde başarıya kısa zamanda ulaştı ve sülalece bu işi yapıyorlar famili games vb en az 30 akraba kanalı var üzerine birçokta sahte kanallarıyla destek sağlıyorlar. ama eğer ***** kanallarından link çıkışlarını kendileri yapıyorsa yazıklar olsun derim ama bilinçsiz anlaştığı şirketler yapıyorsa bir an önce linkleri kaldırmasını tavsiye ederim. dünyada bir türk insanının youtubeyi parmanda oynatması gerçekten bir başarı helal olsun aramızda okadar yazılımcı sosyal medyacı var kimse onun başarısına ulaşamadı sistemini çözemedi tebrikler.