İstanbul Park var o tarafta çok güzel yerler var potemkin stairs vs... Merdivenlerin altındada liman var oraya gitmeni öneririm, hava iyiyse tabi yoksa .. Yanlız gündüz gez akşam bomboş oluyor.

Akşamlarıda Trueman Bar var , orayı öneririm. Oradaki patates , nuggeth ve chanchancarayı tatmanızı kesinlikle öneririm. Ek olarak çoğu yerde domuz eti, yağı kullanıyorlar. Merkez taraflarda mcdonalds var orayı öneririm.

Son olarak havalimanından inince paranı , kalacak yerini ve gidiş dönüş biletini göster. Biraz özenli git yoksa bekletiyorlar , çoğu kişiyi beklettiler. Çoğu araptı orası ayrı tabi

Sakın taksiye binme , über çağır. Uber ile 100 grivna(20 tl) ile tuttuğumuz eve gittik. Taksiciler yapışacaktır sana. 100 grivnalik şeye 300 grivna istiyorlar. Bara felan giderkende pasaportunu yanından ayırma..