Merhaba arkadaşlar.
"Elele Ver" sloganıyla bir proje yapıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Proje Kapsamı
Projemiz ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarımızda bulunan ekipman eksikliklerinin ve okul bünyesindeki öğrencilerden ihtiyaç sahibi olan öğrencilere destek sağlamak amacıyla yardımseverlerin bir araya gelmesini sağlayacak online bir portalın oluşturulmasını kapsayacaktır.
Proje İçeriği
Proje içeriğimiz Sistemde kayıtlı ve yetkilendirilmiş öğretmen ya da idarecilerin okul ihtiyaçları, öğrenci ihtiyaçlarını sisteme eklenmesi ile internet anasayfa üzerinde yayımlanması ile tüm yardımseverlere açılmış olacaktır.
Yardımseverler sistemde yayınlanmış olan ihtiyaçları listeler halinde görebilecek, kendilerine en yakın yerdeki okulları ve ihtiyaçlarını belirleyebilecektir. Ayrıca yardım yapmak istediği türe göre sorgulama ve listeleme yapabilecektir. Örneğin ayni (eşya) yardım yapmak isteyen bir yardımsever ayni (eşya) yardım talebinde bulunmuş okulları listeleyebilecektir. Bağış yapmak için ise yardımseverin sisteme üyelik kaydı bulunması zorunlu olacaktır.
Üyelik kaydı olmayan portal ziyaretçileri üyelik kaydı yapabilecekler ve kayıt yaptıktan sonra kullanıcı şifreleri otomatik olarak sistem tarafından oluşturularak kullanıcıya mail olarak gönderilecektir.
Üye kullanıcı sisteme giriş yaptıktan sonra miktarını belirterek bağış yapabilecektir. Okulun ihtiyaç listesinden çıkması için talep edilen miktarın tamamlanması esas olacaktır. Talep miktarı karşılandıktan sonra okul listeden düşecektir.
Sistem otokontrolleri gerçekleştirecek olup admin tarafından kullanıcı ve okul bilgileri yönetimi sağlanacaktır.
Proje Hedefi
İhtiyaç sahibi okul ve öğrenciler ile yardımseverlerin bir araya gelmesinin kolaylaştırılarak yardımlaşmada verimliliğin yükseltilmesi neticesinde eğitim öğretimde kalitenin artırılması hedeflenmektedir.
Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.