Şaka mı bu yazdığınız

sipariş 10 TL değil mehmet bey

250 TL

ben bu parayı bulup nereden çıkarayım da mağdur etmeden müşteriyi gönderim sağlayayım ? Bunu onlar yönünden değil benim yönümden düşünmeniz gerekiyor.
Ben 3-4 yıldır bu sektörde satış yapıyorum hocam. Yeri geldi aylık 3-4 K sipariş 6-7 K ödeme hacimli panelde yönettim. Siz 1 müşteri ile ilgileniyorsunuz paneller kaç yüz müşteriyle ilgileniyor haberiniz var mı? Millet sipariş geçiyor sayfa ismini değiştiriyor, yanlış giriyor veya youtube abone yerine instagram linkini yazıyor. Bu siparişler genelde yurt dışından alındığı ve onlarda ana bayi sağladığı için 1 mesajlaşma 1 gün sürüyor. Bura da panelde bir hata göremiyorum benden sipariş geçmiş olsaydınız sağlayıcıya yazardım ama iptal dönene kadar iadenizi yapmazdım.
250 TL nereden bulup çıkarayım diyorsunuz çoğu panel 180-190 TL'den alıp o fiyattan satıyor o adam nasıl çıkartsın? 250 TL ödemenin 17.5 TL'sini sanal pos'a veriyor + yurt dışı bakiye komisyonu ile bu oran 25 TL'ye çıkıyor. Siparişte panelden kaynaklı hata olmadığı sürece kimse apisinde ki bakiyeyi bitirmeyi göze almaz.