Hocam dün gereken herseyi yazmisim yine inatla yok böyle yok söyle diyorsunuz.
Bizim anlimizda aptal yazmiyor ki görebiliyoruz inceleyebiliyoruz, Allah beyin vermis kullanalim diye.
http://prntscr.com/nethxn
Siteye F5 atiyorum, 5 dakika bekliyorum brwoseri kapatip yeniden aciyorum ama hep böyle takili kaliyor devam etmiyor. Bu koruma hizmeti degildir tekrar diyorum, müsterilerinizin sitelerine cok ciddi derecede zarar verir bu koruma nedenlerini bir önceki Yorumumla belirttim. Kullanici Arama motor dostu olarak adlandirmissiniz konunuzda lakin bunlar yaniltici bilgilerdir, hic birsey test etmeden burda arama motor dostu diyorsunuz.
Ayrica websitenizde acilmiyor setting cookie diyor öyle kaliyor bir kac saat, basarilarinizin devamini bekliyorum lakin böyle ego kasarak yok kimse kapatamiyor edemiyor hic bir zarari yok, yok wordpress kurulu cache var cf araksinda diyerek ilerleyemezsiniz
Evet php calistigina dair bir kanit eklemeye calismissiniz. Lakin nginx de söyle bir sikinti var,
index.php diye bir dosya acsaniz bile ve icinde sadece .html kodlari koysaniz dahi nginx bunu php calisti olarak algilamakta. Yani bu sundugunuz sey hic birseyin kaniti degildir, kesin php calistiriyoruz mysql e istek atiyor denilenemek. Wordpress sitenizde calismiyor zaten, hepsi .html dosyasi var olan icerikleriniz dahi acilmadi aramada bile bu sonuclar cikmadi, kategorilere erisim saglanamadi vs vs. Gelmis burda wordpress kurulu cache var diyorsunuz, Cache var ise kateogirlerde veyahut iceriklerinizde acilmasi gerekti sadece arma calismazdi ki arama sayfalarada cacahe kurabiliyorsunuz.
Burda insanlari yaniltmaya calisiyorsunuz sirf ego kasamak icin sitemiz kapanmiyor vs diye

Adam akilli wordpress sitesi kur herseyiyle calisan tekrar bilgi verirsen etiketleyerek seve seve test ederim. Hos konuyu actiginda ilk bana yazacaktin ama artik yemedimi ne oldu orda anlamadim : )