Kural ihlali varsa konu silinir ayrıca her işlemde konu sahiplerine bilgi verme durumu olmadığı gibi yöneticilerin buna zamanı da yok.
https://www.r10.net/ucretli-tasarim-...dikkatine.html kurallar burada bellidir. Kuralları okuduğunuzu bu konudaki aşağıdaki mesajınızdan anlıyorum.
Her ne sebeple olursa olsun stok foto vb sitelerden görsel video vb. temin etmek ve ticaretini yapmaya çalışmak yasaktır.
Yukarıdaki kurala uymadığınızı kendinizde belirtmişsiniz buna rağmen konunuzun silinme sebebini yöneticilere soruyorsunuz. Hazır aldığınız tasarımlar üzerinde düzenleme yapmanız kuralı ihlal ettiğinizi gösterir dolayısı ile bu işe emek verenlerin hakkını korumak için konunuz silinmiştir.
EKLEME :
@kadirilhan;
kullanıcısının bilgisayarına team ile bağlandım. gif hazırlamasını istedim, web siteleri açarak hazır gif uygulamaları kullandığını gösterdi. Aftereffect ve benzeri programlarla orjinal bir işlem yapmadığını tespit ettim. @kadirilhan; yöneticiyi yanıltmaktan dolayı 7 gün uzaklaştırıldı ve hazır uygulamalar kullandığı için 3 ay ücretli tasarım kategorisinden uzaklaştırıldı.
iyi forumlar