Siteyi analiz etmek icin bilgisayar basina oturdum.
Gördügüm sey hayal kirikligi.
http://prntscr.com/nepl1t
Websiteyi pasife almis, sadece anlik bilgisayar basindayken herhalde koruyabiliyor veya islem yapabiliyor.
Ki bugun yorumlardanda okuyabildigim kadar adam akilli Wordpress kurulu degildi web sitede, bi orasi calismiyordu bi burasi calismiyordu. Sadece Wordpress görünümlü .html atmissiniz icine css leriyle beraber (Wordpress ile yakindan uzaktan alakasi yoktu websitenizin)
Telefondan arama yapmaya calistigimdada farkli bir kelime yazmisim gibi gözüküyordu. Ki cogu .php dosyalarinada erisim yoktu.
Bunu konunuzda belirtmissiniz, lakin koruma demek birseyleri kisitlamak veya ip banlamak degildir. Ben .php dosyalari acik bir sekilde tüm websiteyi koruma altina alabilirim bu mümkün. Sizin sundugunuz hizmete koruma denilemez kisiltama islemleri yapiyorsunuz. Bunun bir zarari olmadigini dile getirmissiniz, lakin SEO acisindan bunun bir zarari var. Istenilen kateogi sayfalarina arama sayfalarina erisim münkün olmuyor, google cerez topluyor (Googlebot girmese bile) bunlari degerlendiriyor ve siralamaya cok etki ediyor. Googlebotu engellemeyin ve diger tüm ziyaretcilere bazi sayfalari engelleyin googledan nasil kayboluyorsunuz anliyacaksiniz bunun testini yapabilirsiniz Ben bu sektörde yillardir varim bizi bilen biliyor birseye kanitlamamizada gerek yok. Umarim korumani daha iyi yönde gelistirirsin daha SEO ve Kullanici odakli düsünerek ilerlersin.