Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress ile sitelerimi kuruyor, az da olsa php, html, css biliyorum (script düzenleyecek kadar kendime yetecek kadar)
ancak bir Script yaptırayım dedim
Bundan 1 ay önce
bir çok özellik yazdığıma (yaklaşık +25) - 1000 Tl fiyat çıkartan arkadaşlar
Bu sefer verdiğim 3 özelliğe - 1000 Tl fiyat çıkartıyorlar

ben anlamadım bir Türlü nedir piyasa? bakın istediğim script özellikleri ;

*İşler anlık paylaşılacak hemen düşecek sisteme
*Üyelikler şu şekilde olacak
1- Ücretsiz üyelik sadece iş paylaşabilir firma ismi telefon yazabilir (profilden)
2- Bronz üyelik Ücretsiz üyelik avantajları + kahverengi şekilde paylaşımlarda çerçeve, Firma isminin başında Bronz simgesi (panelden ayarlanırsa iyi olur üye ismi ile).
3- Altın üyelik Bronz üyelik avantajları + Sarı renk çerçeve, site'de özel bölüme yazabilme (firmalarına özel bölüm olacak ve genel bir bölüm olacak sadece altın üyeler yazabilecek o özel bölüme)

*Bolca reklam alanı.
Nakliye iş paylaşım sitesi olacak

Bu özellikleri istediğimde 1000 tl fiyat çıkarttılar bunun 7 Katı özellikde ki Script için (bildirim sistemi otomatik ödeme falan) 1000 Tl fiyat çıkardılar anlamadım
Biri bana anlatabilir mi?
Konunuza bende yorum atıp. Size PM de gönderdim. Fakat cevap bile atmadınız. Bence siz ne istediğinize karar veremiyorsunuz hocam. Aynı PM'i tekrar size atıyorum. Belki gözünüzden kaçmıştır.

Ayrıca tam olarak özelliklerini yazmadığınız için fiyat karmaşası yaşanıyor. Özellikleri öğrendikten sonra verilen fiyatlar çıkabilir de düşebilirde.