İstanbul'da özel bir doktora ameliyat oldum benim de çok korktuğum araştırdığım bir süreçti ama çıkan haberlere aldırış etmeyin çoğu merdiven altı klinikler. Bir çok hastane ve doktor ameliyat öncesinde sağlık testleri, burun sinizüt röntgeni çektirdiği için haberlerde gördüğünüz sıkıntıların bir çoğunu yaşamazsınız.
1- Doktoru çok iyi araştırın daha önce yaptığı ameliyatlara bakın gerekirse o gün hastaneye gidip ameliyat olan insanlarla görüşün illaki denk gelir.
2- Ameliyat sonrası kontrol aşamalarını öğrenin. 7-15-1ay-3ay-6ay- 1sene aralıklarla sürekli kontrole çağırıp burnumda biriken yara/kanları temizledi. (Abimde daha önce olmuştu onun doktoru böyle bir temizlik kontrol aşamaları gerçekleştirmedi)
3- Tamponu bir çok doktor hastane pilastik kullanıyor artık ve dikişlerde eriyen dikişler sonrasında da acılı bir süreç olmuyor o yüzden.
4- Çoğu hastanede yok ama ameliyat sonrasında buz tedavisi vardı benim olduğum hastanede yüzün daha az şişmesini ve morlukların az olmasını sağlıyor.
5- Estetik olacaksanız kesinlikle ve kesinlikle doktorun ameliyat ettiği hastaları araştırın bakın ağırlıklı bayan kalkık burun yaptıkları için istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
6- Ameliyat sonrasında darbelerden kaçındığınız sürece hiç bir sorun yaşamazsınız.
Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.