Evet bir güncelleme yapma vakti geldi. Ama olumlu ve iyi haberlerim yok maalesef. Çünkü evde kendi imkanlarım ile disiplinli bir çalışma yapamadım maalesef. Ama bu ingilizce öğrenme olayını kafaya da takmış durumdayım. Sonuç olarak uzuuuun araştırmalar sonucu Ankara'da bir dil okuluna kaydımı yaptırmış bulunmaktayım

Şu an 2. haftadayım. elementary olarak başladım. Her seviye 3 ay sürüyor. tam bir yıllık kayıt yaptırdım. o yüzden güncellemeleri 3 ayda bir yapacağım. Sırbistanlı hoş bir bir hanımefendi giriyor derslere. oldukça ilgili ve dinamik. ders sırasında not aldığım çok az şey oluyor. sadece konuşuyoruz, ya da konuşmaya çalışıyoruz. ayrıca speaking club var haftada iki gün. onlara da katılıyorum. orada da 2 farklı yabancı hoca geliyor ve yine sadece ingilizce konuşmamız gerekiyor. başlarda korkmuştum yahu bilmiyoruz nasıl konuşacağız diye ama şimdiye kadar yaptığım çalışmalar şaka maka iyi bir altyapı oluşturmuş bende farkında olmadan. ayrıca hocalar da çok yardımcı oluyor. ve de body language da çok işe yarıyor

İlk kur 17.07.2019 tarihinde bitiyor o zaman bir güncelleme daha yapacağım inşallah. neyse görelim bakalım bundan sonra ne olacak..