Aynen hocam böyle şeylerin bildirilmesi gerekir bence.
Ariyacam ama iş günleri dışında telefonları açık değil.
Hocam öyle olabilir ama bir ödeme mesaj gelmesi gerekmiyormu burda suç bankanın mi oluyor geçen forumda bir arkadaş mesaj gelmezse cekilen ücretlerde bankanın iade yaptığını yazmıştı.
Pazartesi yi bekliyecegim ozaman
Hocam öyle olabilir ama bir ödeme mesaj gelmesi gerekmiyormu burda suç bankanın mi oluyor geçen forumda bir arkadaş mesaj gelmezse cekilen ücretlerde bankanın iade yaptığını yazmıştı. mesaj gelmezse 3d olmuyormuş galiba.
Hocam öyle olabilir ama bir ödeme mesaj gelmesi gerekmiyormu burda suç bankanın mi oluyor geçen forumda bir arkadaş mesaj gelmezse cekilen ücretlerde bankanın iade yaptığını yazmıştı.
Aynen hocam en iyisi
Otomatik açık geliyorsa suç bende diyicem ama ödeme de mesaj gelmedi mesaj gelmesi gerekir r banka tarafından benden haberaiz ödeme izni veriyor
Godaddy den mi hocam
O konuda tamamım ama hicam bankadan kısa mesaj gelmesi gerekmiyormu geçen forumda bur arkadaş böyle bir şey olursa bankanın parayı iade ettigi gibi bir şey yazmıştı.
Hocam gerçekten hepsini okudum kac kez de domain aldım 10 taneden bir firma alırken böyle bir şey soruyordur. Hatirlamiyorum godaddynin boyle birseyi alırken sorduğunu.
Sizde pazartesi arayın hocam ozaman ben şimdi aradimda açık değil telefonları