osello adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık bir ay önce başıma geldi ancak herhangi bir işlem yapmadım çok saçma bir sistemi var izinsiz para çekiyor
Aynen hocam böyle şeylerin bildirilmesi gerekir bence.

botadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-posta gönderin geri iade ederler
Ariyacam ama iş günleri dışında telefonları açık değil.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domaini aldiginiz zaman default sekilde otomatik yenileme acik geliyor, sizin bunu kapamaniz lazimdi malesef :S
Hocam öyle olabilir ama bir ödeme mesaj gelmesi gerekmiyormu burda suç bankanın mi oluyor geçen forumda bir arkadaş mesaj gelmezse cekilen ücretlerde bankanın iade yaptığını yazmıştı.

garajdakiwoswos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında izinsiz değil o izinli ama fakında olmadan alıyor sizden izni. Ancak aradığınız zaman anında iade ediyorlar. Benim de arkadaşımın da başına geldi bu. Hemen iade aldık paramızı.
Pazartesi yi bekliyecegim ozaman

Pixma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain ayarlarından otomatik yenilemeyi kapatmazsanız çeker hocam. Godaddy 3D Secure olmadan ücreti alabiliyor. Tavsiyem müşteri hizmetlerini arayın hafta içi mesai saatlerinde ve durumunuzu anlatıp domainin iptalini ve ücret iadesini isteyin. Seneler önce kendim bu şekilde iade almıştım.

Hocam öyle olabilir ama bir ödeme mesaj gelmesi gerekmiyormu burda suç bankanın mi oluyor geçen forumda bir arkadaş mesaj gelmezse cekilen ücretlerde bankanın iade yaptığını yazmıştı. mesaj gelmezse 3d olmuyormuş galiba.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izinsiz falan degil. bir domaini kaydettiginizde otomatik yenilemeler acik olarak kaydedilir. otomatik yenilemeleri kapatmazsaniz suresi doldugunda otomatik olarak para ceker ve yeniler. sistem son derece dogru cunku domainler buyuk oranda bir senelik alinmaz. ve yenilemeyi. unuttugunuz icin domaininiz dusebilir. hangisi daha buyuk risktir, 94 lira kaybetmek mi yoksa harike giden websitenizin domaininin dusmesi mi? o yuzden otomatik yenilemeler acik sekilde domain kaydedilir. ve yenilenmesini istemiyorsaniz kapatirsiniz ve para cekilmez.
Hocam öyle olabilir ama bir ödeme mesaj gelmesi gerekmiyormu burda suç bankanın mi oluyor geçen forumda bir arkadaş mesaj gelmezse cekilen ücretlerde bankanın iade yaptığını yazmıştı.

bluecity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En güzeli godaddy den domain alırken sanal kredi kullanmak.
Aynen hocam en iyisi

tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade ettikleri söyleniyor ama diğer konu otomatik yenileme kendiliğinden açılabiliyor. Önce hata bendedir dedim ama sırf bu olayı takip ettim ve kapalı oto yenileme kendi kendine açıldı..
Otomatik açık geliyorsa suç bende diyicem ama ödeme de mesaj gelmedi mesaj gelmesi gerekir r banka tarafından benden haberaiz ödeme izni veriyor

Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
520 lira host yenileme ücreti almışlardı geçtiğimiz ay benden. Aradım ve iade ettiler.
Godaddy den mi hocam

tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
godaddyden domain alırken otomatik yenilemesi açık oluyor. kartınız zaten ekli olarak kalıyor. Süresi gelince de otomatik olarak çekiyor. Herşey yasal prosedüre uygun yani. Otomatik yenilemeyi kapatırsanız ve kart bilgilerinizi sistemden silerseniz sorun kalmaz.
O konuda tamamım ama hicam bankadan kısa mesaj gelmesi gerekmiyormu geçen forumda bur arkadaş böyle bir şey olursa bankanın parayı iade ettigi gibi bir şey yazmıştı.

F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzinsiz değildir o. Domaini alirken next next deyip geçtiğiniz şeyleri okusanız, otomatik yenilemeyi kapatsaniz başınız agrimaz.
Hocam gerçekten hepsini okudum kac kez de domain aldım 10 taneden bir firma alırken böyle bir şey soruyordur. Hatirlamiyorum godaddynin boyle birseyi alırken sorduğunu.

FurkanHatay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin konuyu görünce benim aklıma dank etti. Babam için domain almıştım. Firma için. Neyse pek ilgelenilmedi bir baktım godaddy de 5 ay önceden yapılmış yenileme. 77 tl çekmiş. Ben unutmuştum babam da pek bakmaz dekontlarına. 5 ay önceki çekimi şimdi öğreniyorum.
Sizde pazartesi arayın hocam ozaman ben şimdi aradimda açık değil telefonları