İyilikten maraz doğar diye bir söz var, işte ben bu sözü destekliyorum. Yaptığım iyiliklerin hiçbir zaman pozitif dönüşü olmadı.
Her şey dengede güzel, insan ne iyi ne kötü olmalı.
öncelikle yorum yazdığınız için teşekkürler sizi anlamaya calısıyorum büyük ihtimal yaptığınız iyliğin pozitif olarak karşılığını o insandan almadınız ama o insandan gelecek diye bir şey yok, belkide hayatınızı güzelleştiren bir çok sebebi yaptığınız iyliklerdir ve hayatınızın bu kadar zor olması belkide kötülüklerdir
unutmayıon öyle bir dünyada yaşıyoruzki iyi olmayan sevilmiyor ve iyi olmayan bir film bile izlenmiyor böyle bir sistemin içinde iylik bence iylik getirir ve iylik her zaman kazanır
İyilikten maraz doğar diye bir söz var, işte ben bu sözü destekliyorum. Yaptığım iyiliklerin hiçbir zaman pozitif dönüşü olmadı.
Her şey dengede güzel, insan ne iyi ne kötü olmalı.
benim görüşüm sadece iyilik yapmakla iş bitmiyo. kalbi de temiz tutacan. iyi insanlar hakkında kötü düşünmeyecen veya konuşmuyacan. kalp kırmıyacan, kırdıysan da gönlünü almasını bilecen.
öncelikle değerli yorumunuz için size çok teşekkürler gerçekten çok doğru söylediniz ben şuna inanıyorum iylik yapmak için birşeyler arayan ve iyliği seven ve iylikten mutlu olan bir insan bilerek kalp kırmaz ve kötüde düşünmez