herkese selamlar
videoyu izleyip yazdıklarımı okursanız anlamanızda sizin için daha iyi olacaktır
https://www.youtube.com/watch?v=8ghVlRvlkb8
iylikten iylik doğar ve yapılan iylik sana geri döner bu sözü desteklicek bir çok söz vardır bunlardan biri olan ata sözümüz " ne ekersen onu biçersin " ,"iyilik eden iyilik bulur " yada karma yasasında olan "İyi bir şeyler yapın ve karşılığında iyi bir şey alın"
hayatımda bir çok yerinde bununla karşılaştığımızı düşünüyorum ve buna inanıyorum ve farkında olarak birebir tanıklığına şahit olduğum bir anımda var küçük bir kıza yardım etmiştim hemen arkasından bende iyilk ile karşılaşmıştım
şuna inanıyorum biz farkına varmasakta yaptığımız iyliklerin karşılığını alıyoruz örneğin bir iş arıyoruz ve kolay buluyoruz belki aynı işi başka biri daha zor buldu, örneğin bir kızla tanışıyoruz ve iyi insan çıkıyor, örneğin iş yaptığımız insanlar, iyi olabiliyor, iyi insanlarla bile tanışmamız belki yaptığımız iyliklerden dir.
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz buna inancınız var mı yada bu inancı hayatınızda yaşadınız mı yada inanmıyorsanız neden inanmıyorsunuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
ve içimzdeki sistemide düşündüğümüzde iyilerin sevildiği ve iyi olmayan filimlerin bile izlenmediği bir sistemin içinde iyilerin gerçekten her zaman kazanacağı ortadadır
Sevgiyle ve İyilikle kalın