ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet daha öncede açmıştım ara ara farklı kategoriler için alımlar yapıyoruz. Bu kategori için anlaşma sağladığımız kişi ile çalışıyoruz ama biz 1 veya 2 kişi daha almak istiyoruz. Sizinle iletişim kurmak istiyorum ama bahsettiğim deneyim tam da sizin sorduğunuz yerde devreye giriyor. Bizim bu işi yapacak kişiden beklentimiz "Icerikler icin sectiginiz kaynak ya da kaynaklar var mi? Gunde su kadar haber dediginiz bir sayi varmi?" bu gibi soruların cevabını zaten biliyor olması. İçerik sayısında bir kısıtlama koymuyoruz gerekirse ek ücretlendirme veya buna göre bir planlama yapıyoruz.
Daha onceden kaynak olarak dpb, iskur ve alaninda lider kamupersoneli net ile memurlar net i kullaniyordum sadece de ondan sordum.

Memur sitelerinde en onemli konu bana göre yorum kısmıdır. Yorumlarda kullanıcılara tek tek cevap verince siteye ve uygulamasina bagimli kaliyor. Ilanda acikca lisansta xxx bolum sarti yazmasina ragmen kullanici su bolum mezunuyum basvurabilir miyim diye soruyor maalesef. Yorum destekli bir editor ariyorsaniz bana uyar. Icerik sayisindan daha onemli diye dusunuyorum.
Iletisim kurmak isterseniz wp numaranizi atabilirsiniz.
Iyi forumlar.