Bu konudan cidden keyif aldım

Ayrıca O paylaşılan caps gibi olan görselde güldürdü. Beni etiketleyinde şikayet konularına etiketlemeyin demek istedim

Para, pul olarak değil fakat hatıra olarak hediyeler verilebilir. Örneğin R10 Kupa Bardağı, R10 T-Shirt vb. çoğaltılabilir bunlar.
Bunuda 10 yılını geçen herkese değil sorun yaratmayan, ticaretleri düzgün olan kişilere mükafat olarak verebiliriz. Ayrıca foruma katkı sağlayan, youtube video, kendi blog sitelerinde bazı konuları paylaşanlar, bilgi, eğitim konuları açan vb. Doğal olarak SEO katkısı getiren kişilerede zaman zaman farklı hediyeler ( sponsor reklam, premium üyelik vb.) verilecek planlamayı yaptık bunun için birkaç kategori açıp bildirim göndericez. R10 Aktifliği 2012-13-14-15-16-17-18 yıllarına göre bu yıl çok daha fazla. istatistikleri hergün takip ediyorum son 7 yılın üzerindeyiz. Yapılacak çok iş var yeni yapılacaklarla birlikte daha çok aktif olacağını düşünüyorum. Amacımız insanların rahat, huzurlu bir ortamda güven içinde ticaret yapmalarını sağlayabilmek. Foruma küsenler geri dönebilir ( dolan-dırıcılık ) yaparak gönderilmemiş normal kişilere kapımız açık.
Böyle konulara herzaman açığım etiketleyebilirsiniz
Ayrıca maalesef bazı olumsuz haberlerimde var Süresiz alınan Platin gibi üyelikler "uzun bir süre sonra" süreliye geçebilir. Örneğin kimse ölümsüz değil 3-5 yıl bir süre belirlenir bunu mantıklı sekilde düşünerek yapıcaz. Şöyle ki bizden önce "hitit" vb. döneminde birçok kişiye bedavaya verilen çok fazla ranklar var. Diğer arkadaşların ve bizimde süresiz adı altında verdiğimiz ranklar oldu Rank kalır fakat yeni yapacağımız bazı GET gibi, yeni yapılacak birçok eklenti, yada mevcut ek özellik, hizmetlerden faydalanmak adına yıllık uygun bir ücret belirlenir yılda 1 ödeme yapılarak bazı özelliklerin kullanımı devam ettirilebilir.
Yakın zamanda mesleki Tag'larda olacak Rank tarzında. Örneğin; SEO Uzmanı, Hosting Firması, Sosyal Medya Uzmanı, Grafiker vb. şeklinde bunlar makul ücretler karşılığında belli kriterleri karşılayanlara otomatik alıma açılacak ve yukarıda bahsettiğim yardımlaşma sonucunda da kullanım hakkı verilebilecek.